Effekt Ungdomsforeninga

Effekt Ungdomsforeninga - sosial kveld sammen med venner

For hvem: 14-20år ca
Hvor: Ungdomslokalet på Søgne Menighetssenter Torve
Når: Lørdager (Ca annenhver, følg med på facebooksiden til Effekt Ungdomsforeninga og kalenderen til høyre her på menighetens hjemmeside)
Kafeen åpner kl. 19.30, her kan du få kjøpt blant annet Oreodream, Carameldream, Effekt Is, smoothie, pizza, brus og diverse sjokolader for en liten penge.
Kl. 20.00 er det et lite møte i møtesalen som stort sett inneholder andakt og lovsang.
Etter møtet har vi masse spill, musikk, lek og sosialt. Vi avslutter kvelden kl 23.45.

Program våren 2017:

7.jan
21.jan
4.feb
25.feb
4.mars
18.mars
1.april
15.april
29.april
13.mai
27.mai
10.juni

Hva er Effekt Ungdomsforeninga:
Et samlingssted for deg som er ungdom mellom ca 14 og 20 år. På Effekt Ungdomsforeninga kan du være med på varierte aktiviteter sammen med andre.Noen ganger har vi større arrangementer på Effekt Ungdomsforeninga, som for eksempel: Ladies Night, diverse konserter, nattverd og bønnevandring, Bibelsmugling, Mafiakveld, 90-talls party osv.

På Effekt Ungdomsforeninga har vi et godt og rusfritt miljø. Vi ønsker at Effekt Ungdomsforeninga skal være et sted hvor du kan være deg selv og ta med vennene dine og ha det hyggelig sammen en lørdagskveld i kaféen.

Vil du òg være med?
Du er alltid velkommen på Effekt Ungdomsforeninga, og dersom du har lyst å være med å ta del i arbeidet, være med å sette ditt preg på det, så har du flere muligheter. Effekt Ungdomsforeninga er et acta-lag og drives av et styret med frivillige ungdommer. For at vi skal kunne drive Effekt Ungdomsforeninga er vi avhengig av både unge og voksne medarbeidere.

Voksne ledere
Voksne i miljøet skaper stabilitet og trygghet. Ungdommene uttrykker selv den store betydningen av å ha voksne til stedet på lørdagskveldene. Vi vil alltid ha med oss flere voksne ledere som ønsker å være sammen med ungdommer i gjennom aktiviteter, og som kan bare "mingle" i miljøet og skape stabilitet og trygghet. Vi ønsker å ha 2 voksenledere på Effekt Ungdomsforeninga hver gang. Oppgavene til voksenlederne er fleksible og kan formes etter hva de voksne ønsker. Ønsker du å sette i gang en aktivitet som for eks: baking, fotballturnering, volleyball, sjakk, pingpong, quiz e.l. så er det supert! For mange er det mye lettere å bli kjent gjennom å gjøre ting sammen. Dersom du trives best med å bare være til stedet og snakke litt med ungdommene når de har behov for det, så er det også helt topp!
Syntes du det er viktig arbeid som blir drevet på Effekt Ungdomsforeninga? Ønsker du å være med å bidra? Vi har bruk for deg!

Effekt CREW
Effekt Crew er medarbeiderne som du ser i lilla t-skjorter og svarte t-skjorter.
Ungdommene som går i lilla Effekt Crew t-skjorte har tjeneste i kafeen, kjøkkenet eller gjør en ekstra innsats for å sette i gang gøye aktiviteter.
Ungdommene som går med svarte Effekt Crew t-skjorte er vårt tekniske Crew. De holder styr på, og rigger, styrer med anlegget vårt.

Effekt Team er medarbeiderne som har i hovedoppgave å være med å skape et godt sosialt miljø på Effekt Ungdomsforeninga. De er tilgjengelig for samtaler, forbønn, og lage bønnevandring.

Ta gjerne kontakt med noen i Effekt Crew eller Effekt Team, eller snakk med Ungdomslederen.

Vi i Effekt Ungdomsforeninga gleder oss til å møte deg og bli kjent med deg!

For program, bilder o.l. følg oss på
      - Facebook: Effekt ungdomsforeninga
      - Instagram: Effekt_uf

Ole Petter Sløgedal - 45 51 51 88  olepetterslogedal@hotmail.com