Kopi avKopi avAlphakurs

Påmeldingsfristen er

ER DU NYSGJERRIG PÅ SPØRSMÅL OM LIV OG TRO?

Alphakurs 2019 er avlyst.

Søgne menighetsråd arrangerer Alphakurs for voksne og ungdommer (fra vgs. og oppover). Kurset starter opp i begynnelsen av januar og holdes onsdager + en lørdag t.o.m. mars. Alphakurs gir deg anledning til å utforske kristen tro i et åpent og avslappet miljø. Alpha har lav terskel og stort rom for både humor og alvor.

UNDERVISNING OG SAMTALE

Vi begynner hver kveld med mat og fortsetter med 45 minutter undervisning. Prestene våre; Birte Løvåsen og Eirik Nyfeldt Bø, kateket Live Gjedrem og ungdomsdiakon Asbjørn Gabrielsen vil stå for undervisningen. VI prøver også å få inn eksterne kursholdere. Etter undervisningen går vi i faste grupper og prater om dagens tema. På gruppa skal det være lav terskel og høyt under taket. Her kan vi undre oss, lytte, spørre, tvile, mene og tenke høyt sammen.

MAT

Sentralt i Alphakurset er fellesskap rundt et godt måltid, og vi starter hver kveld med enkel servering.

PÅMELDING

-  Påmelding til hele Alphakurset

Hvis du ønsker mer informasjon kan du ta kontakt på

- E-post: post@sognemenighet.no

-Telefon: 38 05 57 10

- Vi trenger navn, alder, epost, mobilnummer og informasjon om eventuelle matallergier.

Hele Alphakurset koster kr. 400,-. Det inkluderer mat, drikke og undervisning. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å delta på Alphakurs. Det er mulig å søke om støtte til kursavgiften - ta da kontakt med Live Gjedrem: mobil 975 35 742 eller epost live@sognemenighet.no

Velkommen på Alphakurs!