Vil du bli en SUPERHELT?

Les mer om hvordan du kan bli en superhelt i fastetiden!

Hei alle barn

Vil du bruke fastetiden til å være en SUPERHELT?

Du kan være med å forandre verden

STARTSKUDDET GÅR 11.02. I SØGNE HOVEDKIRKE KL. 11.00

Pengene du samler inn kan du levere på Søgne menighetskontor mandag 19. mars mellom kl.17 og 19.

Her venter bolle og diplom.

Pengene som kommer inn fra alle superheltene i Søgne blir samlet sendt inn til Kirkens Nødhjelp på aksjonsdagen 4. april.

LYKKE TIL MED Å VÆRE SUPERHELT!

VANN

Dette er tema for Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Vann er livsviktig og en selvfølge for oss i Norge. Vi kan drikke rent vann fra springen når vi er tørste. Så heldige er ikke alle mennesker i verden. Men det kan du som superhelt gjøre noe med ved å samle inn penger til aksjonen.

HVORDAN:

Her er det bare å bruke fantasien og være kreativ. Forslag: pante flasker, gjøre oppgaver hjemme, hjelpe andre, basar, osv.

BØSSER:

På gudstjenesten i Søgne hovedkirka 11.02 blir det fokus på fasteaksjonens superheltoppdrag. Her blir det delt ut bøsser til alle superhelter. Bøsser kan også hentes på menighetskontoret etter 11.2

www.fasteaksjonen.no/materiell/barn