3-årstreff

Når juletida nærmer seg, er det en glede for oss å kunne invitere alle 3-åringer sammen med foresatte til en koselig samling i Søgne Hovedkirke en torsdag i november fra  kl. 17.00 til 18.30. Har du ikke anledning til å følge barnet ditt selv denne kvelden, kan du kanskje utfordre barnets fadder til å følge med barnet. Dette er en kveld der 3-åringen er i sentrum, derfor inviterer vi ikke med søsken.

I kirka skal vi synge julesanger, høre juleevangeliet og lage en ting til jul som dere kan ta med hjem. I den forbindelse vil vi at dere tar med dere et lite, tomt glass, (for eksempel et pizzaglass/hapåglass). Dere skal også få en gave fra oss i Søgne menighet. Det er juleboka: «Jesus blir født» av Francesca Crespi. Det er en nydelig bok med utbrett-bilder. Denne er fin å bruke til små advent-stunder hjemme før jul. Vi avslutter med å spise kveldsmat sammen. Dere vil få med tips hjem om hvordan dere på en enkel måte kan lage en fast adventsstund med barna hjemme. Dere vil få invitasjon til treffet i postkassa. Vel møtt til en fin stund sammen i kirka.