7-årsklubben
7-årsklubben

 

På 7-årsklubben skal vi åpne skattkisten og finne verdifulle perler. Klarer du å gjette hva perlene vil fortelle til deg? Du får høre spennende fortellinger, lære nye sanger og bli med på morsomme leker.  

7-årsklubben starter en onsdag i oktober og varer 4 onsdager. Siste gang får du utdelt en diplom. Samlingen varer en time og er ferdig ca. fem på to. Klubben foregår på 3 steder samtidig: Du som går på Langenes skole blir hentet på skolen rett etter skoleslutt og fulgt til Langenes arbeidskirke. Dere som går på Lunde og Nygård skole blir også hentet etter skoleslutt, utenfor deres klasserom og fulgt til de rommene dere skal ha 7-årsklubben. På Nygård skole pleier klubben å være i bomberommet ved Nygårdshallen. På Lunde skole pleier klubben å være i fellesarealet til 2. trinn. 

En søndag i november blir alle som har gått på 7-årsklubb invitert til gudstjeneste i Søgne Hovedkirke kl. 11.00. På gudstjenesten vil du få en bok og en perlekrans med alle perlene som du har lært om på 7-årsklubben. I boka kan du lese om Håkon som går på perleskattejakt. Høres dette artig ut? Meld deg på klubben når du får invitasjon i postkassa.