13 og 14 år: Misjonstivoli
13 og 14 år: Misjonstivoli
13 og 14 år: Misjonstivoli

 

Hva er Misjonstivoli? Det er en artig måte å samle inn penger til et godt formål på. Vi skal ha mange gøyale aktiviteter hvor folk kan gå rundt å delta mot å betale en liten sum penger. Hjelp oss til å få Søgneinnbyggerne til å åpne lommebøkene på en morsom måte. 


For deg som blir 13 eller 14 år dette året, begynner arrangementet allerede på fredagen i mai. Da er du ekstra invitert til kveldens Yngres på Torve. Der får du treffe Elin fra NMSU. Hun vil fortelle og inspirere oss. Kanskje misjonsgnisten blir tent? Yngres har en kiosk hvor du kan kjøpe pizza, brus, sjokolade og smågodt. Yngres varer frem til kl. 22.00. 
Dagen etter, på lørdagen møter du kl. 14.00 for å være med å rigge på plass til Misjonstivoliet, og kl. 15.00 braker det løs. Da er hele bygda invitert til å komme og være med. Da får du lov å være medansvarlig på en av postene i et kvarter, før du selv kan gå rundt å prøve de ulike poster. Det blir salgsboder med pølser, hamburgere, popcorn, saft, kanskje vafler, osv. Ta med penger til både mat og aktiviteter. Vi holder på til kl. 17.00. Da blir det fellessamling med utdeling av gevinster.

Høres det gøy ut med tivoli? Det synes vi, og vi har lyst til å ha deg med på laget, og lage Misjonstivoli til inntekt for et godt formål.Tenk å kunne ha det kjempegøy, samtidig som vi gjør noe godt for andre. Denne aktiviteten koster ikke noe, men det blir mulighet til å kjøpe mat på stedet. Meld der på når brevet kommer i postkassa. Vel møtt!

Meld deg på HER