Level-Up er dessverre avlyst!

Vi inviterer til en kveld for de som skal ut i studie / praksis / arbeidslivet!

Søgne Menighetssenter kl 16 - 19  lørdag 17. mars.

Vi kunne selv ønske at noen hadde forbedrede oss på denne noe store overgangen i livene våre.

Level Up er en del av Søgne Menighets Trosopplæring. Kurset koster 100 kr.

I løpet av kvelden skjer dette:

1. Kokke/bake kurs

Vi får besøk av en kokk som lærer oss å lage sund og næringsrik mat som ikke koster skjorta. I år får vi besøk av Leif Seilskjær som skal lære oss noen triks rundt baking. Vi får også med oss hjem et oppskriftshefte skrevet eksklusivt til oss av Trine Lohne. Her finner dere mange gode tips!

2.   SKAM seminar

Vi skal også ha et seminar om SKAM. Temaet her er tilgivelse og forsoning. Forskning viser at vi ikke er like gode til å takle skamfølelsen, og vi skal se litt nærmere på denne både i lys av bibelen, og i lys serien SKAM

3. Studenter om studentlivet

Vi tar en prat om hva studentlivet innebærer, og utfordringer som kan komme i denne sammenheng. Vi ser på hvordan man kan greit finne frem til gode miljøer i studenttiden.

Meld dere på her: https://www.checkin.no/event/15726/level-up-kveld-2018