Level-Up!
Level-Up!
Level-Up!

LEVEL-UP DAG!      

Dette er en invitasjon til alle 18- og 19-åringer i Søgne. 

 

Nå nærmer studie/praksis/jobb seg med stormskritt! Dere skal snart klare dere på egenhånd, uten mor og far til å lage mat, eller ta seg av økonomien deres. Mange av dere skal også flytte til et nytt sted, der dere viltreffe mange nye mennesker, og oppleve forskjelligemiljøer. Dette tipper jeg de aller fleste av dere gleder seg til. Men uansett hvordan man snur og vender på det, såer dette en stor omveltning i livene deres, og det er ingen av dere som har gjort noe liknende før. Vi i Søgne Menighet har bestemt oss for å hjelpe til i denne prosessen!! Vi kjører også i år en LEVEL-UP dag! En dag som er ment til å forberede dere på student- og arbeidslivet. Denne dagen vil inneholde: 

 

1.    Matlagingskurs medLisbeth Hansen! 

Vi har vært så heldige å få med oss Lisbeth Hansen, tidligere leder av Farmors Kjøkken, og nå ansatt som matansvarlig i Åros barnehage. Hun vil gi dere litt instrukser på hvordan dere lager god, billig og næringsrik mat, og vi vil få lage noe av denne maten sammen. Dere vil også få et hefte med dere hjem som inneholder enkle, gode, billige og næringsrike oppskrifter, laget av Trine Lohne. Dette er et hefte hun har laget eksklusivt til dere, og dette er den eneste måten å få tak i det på! 

 

2. Studenter om studentlivet

Vi får høreElida Mersland, som snart er i gang med masterstudiet, fortelle oss litt om studielivet, og hva denne tiden vil innebære av både morro og utfordringer. Asbjørn Gabrielsen vil og snakke litt om potensiell ensomhet i studentlivet, og noen grep på hva man kan gjøre med dette. 

 

3. Økonomi i studietiden 

Vi får besøk av folk fra Søgne og Greipstad sparebank som skal snakke med oss om økonomi i studenttiden. Her får vi hjelp til hvordan man kanleve fornuftig på et temmelig stramtbudsjett.

 

LevelUp foregår den 16. mars kl. 12:00 – 16:00 i kjelleren iLangenes Arbeidskirke

Det koster: 100 kr. Da får dere alt ovenfor, + et lite måltid i løpet av dagen. Betaling gjøres ved registrering på nett. 

 

KLIKK HER FOR PÅMELDING!

Påmeldingsfrist:14. mars.

 

Vi skulle selv ønske noen hadde forberedt oss bedre på hva studentlivet ville innebære, og det er nettopp det vi forsøker her. 

 

Vi håper dere vil komme! 

 

Vennlig Hilsen 

Asbjørn Gabrielsen, Ungdomsdiakon Søgne Menighet

Christian Førland, Ungdomsarbeider Søgne Menighet