Velkommen til medarbeiderkveld

Velkommen til medarbeiderkveld 26. april kl 18.30!

Kjære medarbeider i Søgne menighet!

Velkommen til medarbeiderkveld torsdag 26. april kl. 18.30 på Søgne menighetssenter!

Vi ønsker å ha en samling for deg som er frivillig i menighetsarbeidet. Om du er gudstjenestemedarbeider, leverer dåpshilsen, blomst eller menighetsblad, deltar i barne- og ungdomsarbeidet, er med i ulike aktiviteter og utvalg eller har en annen oppgave - vi setter stor pris på deg og ønsker deg hjertelig velkommen! Har du vært frivillig på et tidligere tidspunkt? Du er selvfølgelig også invitert!

Denne kvelden har vi satt av fordi vi ønsker å takke deg for jobben du legger ned. Vi starter med et godt måltid og litt underholdning. Videre ønsker vi å få en respons på hvordan du opplever å være frivillig i menigheten. Vi deles inn i grupper for en samtale rundt dette temaet og ønsker å få mer innsikt i hvilke muligheter og utfordringer du ser.

Vi håper du har mulighet til å bli med! På grunn av matservering setter vi pris på en tilbakemelding innen 17.april. Vi er ferdige for kvelden innen kl. 21.00.

Velkommen!

På vegne av menighetsrådet og staben,

Kristine Fjeld

Responder gjerne ved å sende en e-mail til: kristine@sognemenighet.no ,eller en sms til 414 26 8 59.