Velkommen til medarbeiderkveld

Velkommen til medarbeiderkveld 20 mars kl.  19.00

Kjære medarbeider i Søgne menighet!

Velkommen til medarbeiderkveld onsdag 20. mars kl. 19.00 i Langenes arbeidskirke

Vi ønsker å ha en samling for deg som er frivillig i menighetsarbeidet. Om du er gudstjenestemedarbeider, leverer dåpshilsen, blomst eller menighetsblad, deltar i barne- og ungdomsarbeidet, er med i ulike aktiviteter og utvalg eller har en annen oppgave - vi setter stor pris på deg og ønsker deg hjertelig velkommen! Har du vært frivillig på et tidligere tidspunkt eller lurer du på om du har lyst til å bli det? Du er selvfølgelig også invitert!

Denne kvelden har vi satt av fordi vi ønsker å takke deg for jobben du legger ned. Det blir mat, fellesskap, informasjons om arbeidet knyttet til frivillighet og kanskje en liten overraskelse.

Vi håper du har mulighet til å bli med! På grunn av matservering setter vi pris på en tilbakemelding innen 13 mars.

Velkommen!

Hilsen staben i Søgne menighet

Responder gjerne ved å sende en e-mail til: silje@sognemenighet.no,eller en sms til 99294604