Live skal vigsles til kateket!

Endelig skal jeg vigsles!

Datoen er 16.08 kl.19 iSøgne Hovedkirke

Ferden til vigsling har vært ganske lang, og veldig lærerik. Etter å ha jobbet tre år som kateket her i Søgne, pakket jeg tingene mine og flyttet til Bergen for å ta Master i Kristendomskunnskap med spesialisering i Kateketikk (det er en munnfull det). Jeg har studert utøvende, klassisk fagott i Stavanger (det var det kanskje ikke så mange som visste), Teologi og Ledelse på NLA Staffeldtsgate (Oslo) og tatt en DTS (DisippelTreningsSkole) i Australia. Som student har jeg reist masse, fått flere gode og varige vennskap og hatt store opp- og nedturer. Den største oppturen var da jeg endelig kunne si at jeg var ferdig studert, med en master i hånd. Dette må da altså feires, og i kirken gjør vi det ganske så høytidelig, med en egen gudstjeneste og blaudis til kirkekaffien.

Jeg gleder meg til å fortsette mitt virke i Søgne menighet!

Håper å se mange der <3