Menighetens misjonsprosjekt - Idrett krysser grenser


Søgne menighet vil være en utadrettet menighet, derfor støtter vi prosjektet Idrett krysser grenser i regi av Misjonsalliansen og Krik. Bli med! 

Som mange vet har Søgne Menighet fått nytt Misjonsprosjekt «Idrett krysser grenser» i samarbeid med KRIK og Misjonsalliansen. Nå har vi fått en grundig rapport fra prosjektet. Du verden så viktig det er å gi barn og unge et godt fritidstilbud. Idrett og andre aktiviteter fungerer som en døråpner for å formidle gode verdier, dele tro og skape varige vennskap. Vi håper mange blir motivert til å sende en gave på Vipps 734270.

DU KAN LESE HELE RAPPORTEN HER

Få steder har så mange tilbud for barn og unge som Søgne. Fotball, håndball, basketball, dans, 4H, MC og sjakk er bare noen av de mange titalls aktivitetstilbudene i bygda vår. Søgne Menighet er en foregangsmenighet og tilbyr nærmere 20 fantastiske aktiviteter for barna våre. Men hva med vanskeligstilte barn i Kambodsja, Bolivia, Brasil og Ecuador? De har ingen sunne fritidstilbud. Det fører til lediggang, passivitet, kriminalitet og et vanvittig høyt narkotikamisbruk.

Søgne menighet vil være utadrettet. Derfor støtter vi «Idrett krysser grenser» i regi av Misjonsalliansen og KRIK. Pengene vi samler inn, formidles via Misjonsalliansen til lokale kirker og organisasjoner i Ecuador, Bolivia, Kambodsja og Brasil. De trenger vår støtte for å gi barna i sine nærområder et trygt møtested hvor de kan danse eller spille fotball og samtidig bli kjent med Jesus. Visjonen for arbeidet er den samme som visjonen til KRIK i Norge: «Å gi barn idrettsglede, trosglede og livsglede».

Bli med og engasjer deg i Idrett krysser grenser, vi planlegger ulike tiltak for både menighet og bygda vår.  Sammen kan vi gjøre en forskjell!

 «Den største gleda ein kan ha, det er å gjera andre glad;

  • Send en gave på Vipps til 734270.
  • Vil du gi skattefritt? Send en gave til 3000.16.00040, merk «Idrett krysser grenser Søgne».

Vær med å gi flere barn et trygt møtested!

Tilbake