Vi trenger ny dirigent


Barnekoret Miniklang øver tirsdager kl.17.00 på Søgne menighetssenter, Torve 

Er du vår nye dirigent i Miniklang?

Barnekoret Miniklang har eksistert i snart 30 år og er for barn fra 4 år til og med 3. klasse.

Vi har øvingsdag hver tirsdag klokken 17-17.50 på Søgne menighetssenter på Torve.

Solfrid Haugland har de siste 6 årene vært dirigent og ledet koret sammen med Erik Daland og et team av flere engasjerte foreldre!

Nå ønsker Solfrid og gi stafett pinnen videre til noen andre og vi trenger derfor ny dirigent.

Erik Daland fortsetter ved tangentene sammen med Tore Angel på gitar, og ved siden av ny dirigent trengs også flere voksne hjelpere.

Koret har vært opp i over 40 barn og det har vært mye sangglede, engasjement, modige solister og herlige øvelser.

Vi har hatt årlige opptrender på Søgne menighetssenter, i Søgne hovedkirke både i jula og på trosopplærings-gudstjenester, på konserter, 17 mai, Søgne omsorgssenter og når julegrana har blitt tent på Tangvall.

Vi har også brukt en av øvelsene på våren og arrangert familiekonsert hvor barna har fått utfolde seg, og hvor vi har avsluttet med skikkelig kakefest for familie og venner. 

Nå er det blitt adskillig færre barn, og vi tror mye av denne nedgangen skyldes av at det er så mye som skjer av aktiviteter for barn i Søgne.

Samtidig tror vi at det er flere som ikke vet at vi finnes, og ønsker å reklamere for koret enda tydeligere enn det vi har gjort. 

Ønsker du å være med eller kjenner noen som brenner for barnekor og har sangglede og lekent kunne lede koret videre, eller bare ønsker mer informasjon, så ta veldig gjerne kontakt med undertegnende:

Solfrid Haugland , tlf. 40072508

Solmh72@gmail.com

 

Tilbake