Trosopplæring - Kristi himmelfartsdag og pinse


God Kristi himmelfartsdag!
Se gjerne denne filmen fra Viggo sammen med barna! 😃

 

Her finner du videoer om Kristi himmelfartsdag og pinse. 

https://www.facebook.com/100011427349114/videos/1276539886070244/UzpfSTc3NDI1NjM3OTI2OTY5NDozNDM2NDY2ODAzMDQ4NjI1/

Kristi himmelfart. Hvorfor feirer vi denne dagen, hvorfor dro Jesus fra sine venner og opp til himmelen nå som han endelig hadde stått opp fra de døde og kunne være sammen med dem igjen?! Og hvem var egentlig denne mannen som dro i vei på den måten?

Finn frem en Bibel, sett deg ned å les de skriftstedene jeg foreslår i filmen (frys bildet mens du leser). Har du noen å se filmen sammen med så se og les sammen og snakk sammen om det dere leser i dagens tekst i Bibelen og ser i den fantastiske animasjonsfilmen fra The Bible Project som vi nettopp nå har oversatt til norsk.

Kom gjerne med tilbakemeldinger til oss om hvordan filmen fungerte for dere og ikke minst del dette med så mange som mulig av deres venner og kjente!

Denne filmen er den første av tre filmer fra oss denne pinsen. Neste film slippes første pinsedag og neste på andre pinsedag. Da blir det også flere filmer fra The Bible Project med norske tekster. Filmene er også tilgjengelig på Misjonskirken UNGs Youtubekanal (bli gjerne abbonent : ) og på Misjonskirken sitt nettsted mknu.no/ressursdeling - kos dere : )

Tilbake