Påmelding til 6-årsklubb


Hei! Har du lyst å bli med på 6-årsklubben?

Det er ca en times samling rett etter skoletid, fem onsdager etter hverandre, fra 1. september til 29. september. 

 

Der blir du kjent med de tre vennene Erlend, Stian og Tuva. De har nettopp begynt på skolen og de opplever mye sammen. De har en hemmelig klubb, men så blir de uvenner. Blir de venner igjen, tro? -Hvordan? Du skal også få bli kjent med en annen venn som lengter etter å treffe deg. Har du lyst å høre mer om disse vennene? Kom på 6-årsklubben da vel! :-) 

6-årsklubben starter onsdag 1. september og varer 5 onsdager. Den siste onsdagen blir 29. september. Barna på Langenes skole blir hentet på skolen, rett etter skoleslutt og fulgt over til Langenes Arbeidskirke. Barna på Lunde og på Nygård skole, blir hentet på skolene og kjørt til Søgne hovedkirke. Vi trenger sjåfører, så meld dere gjerne som sjåfør.

Vi har en samling på ca. en time. Vi har litt utelek før vi starter samlinga ca. kl. 12.55. Vi avslutter ca. 13.55. 

På slutten av 6-årsklubben skal du få en gave fra oss i Søgne menighet. Du skal få en bok som heter «Tre i et tre» som er skrevet av Runar Bang. Der kan du lese mer om de tre vennene; Erlend, Stian og Tuva, som du vil bli bedre kjent med i løpet av 6-årsklubben. Boka blir delt ut på 6-årsgudstjenesten i Søgne hovedkirke, søndag 26. september kl. 11.00. Ta med familie-kohorten din og kom! 

Deltakeravgiften på 6-årsklubben er på 110,- pr. pers. som betales på Vipps eller ved å sette inn på et kontonr. Dere får Vippsnr. og kontonr. tilsendt rett før oppstart.  Det går an å søke om økonomisk støtte hos oss.

Meld deg på innen 24. august ved å trykke på linken under her:

Tilbake