Påmelding til 6-årsklubb


Hei! Har du lyst å bli med på 6-årsklubben?

Det er ca en times samling rett etter skoletid, fem onsdager etter hverandre, fra 26. august til 23. september. 

 

Der blir du kjent med de tre vennene Erlend, Stian og Tuva. De har nettopp begynt på skolen og de opplever mye sammen. De har en hemmelig klubb, men så blir de uvenner. Blir de venner igjen, tro? -Hvordan? Du skal også få bli kjent med en annen venn som lengter etter å treffe deg. Har du lyst å høre mer om disse vennene? Kom på 6-årsklubben da vel! :-) 

6-årsklubben starter onsdag 26. august og varer 5 onsdager. Den siste onsdagen blir 23. september. Barna på Langenes skole blir hentet på skolen, rett etter skoleslutt og fulgt over til Langenes Arbeidskirke. Barna på Lunde og på Nygård skole, skal være på skolene. Vi vil komme nærmere tilbake ang. hvilket rom vi skal være på.

Vi har en samling på ca. en time. Vi har litt utelek før vi starter samlinga ca. kl. 12.55. Vi avslutter ca. 13.55. Blir det mange som melder seg på klubben, må vi ha to grupper på hver skole. Da starter den andre gruppa ca. kl. 14.00 og er ferdig kl. 15.00. Dette pga. smittevern-tiltak. Du vil få beskjed ang. grupper etter påmeldingsfristen. Er du syk, ber vi om at du holder deg hjemme til du er frisk igjen.

På slutten av 6-årsklubben skal du få en gave fra oss i Søgne menighet. Du skal få en bok som heter «Tre i et tre» som er skrevet av Runar Bang. Der kan du lese mer om de tre vennene; Erlend, Stian og Tuva, som du vil bli bedre kjent med i løpet av 6-årsklubben. Boka blir delt ut på 6-årsgudstjenesten i Søgne hovedkirke, søndag 20. september kl. 11.00. Ta med familie-kohorten din og kom! 

Deltakeravgiften på 6-årsklubben er på 110,- pr. pers. som betales ved påmelding på nettet her. Det går an å søke om økonomisk støtte hos oss.

Meld deg på innen 18. august ved å trykke på linken under her:

Tilbake