Unge Lovende! Fra 20-40ish


Unge Lovende er for unge voksne mellom 20 og 40isj i Søgne- og omegn! Vi møtes en onsdagskveld i måneden i Søgne. En søndagskveld i måneden drar vi til Kristiansand Domkirke der vi deltar på gudstjeneste for unge voksne. Klikk deg videre for mer info og program! 


 

Dette er et tilbud for unge voksne i Søgne Menighet- og så klart andre unge voksne fra andre steder. Et sted der vi kan både komme for å møtes og være sosiale, og også et sted der vi kan få trospåfyll og mulighet for å samtale sammen med andre i samme livsfase om ulike interessante og relavante temaer.

Vi har oftest to samlinger i måneden. På onsdager møtes vi oftest i Strandbua ved Søgne menighetssenter. Der vil vi prate om ulike temaer og av og til  gjøre ulike aktiviterer sammen. Vi inviterer gjerne en foredragsholder som snakker om temaer vi mellom 20 og 40isj syns er interessante. Det sosiale er også viktig på disse onsdagene.  Andre samlingen i måneden, er siste søndag i måneden. Der går vi sammen på fellesgudstjeneste for unge voksne i Kristiansand Domkirke, med påfølgende kirkekaffe. 

 

Datoer for vinter/våren 2024:

Onsdager i Strandbua ved Søgne menighetssenter: 

14. feb

13. mars

10. april

15. mai

12. juni

Følg oss på FB:  Unge Lovende | Facebook 

På vegne av UNGE LOVENDE-styret, Lene Nilsen Berge, diakon

Bare ta kontakt om du har spørsmål! Hjertelig velkommen til deg mellom 20 og 40isj!

Lene: 47701694, LB485@kirken.no

Tilbake